Telefoon: 0113-501 484

Aannemersbedrijf L.Buteijn

Uw wensen staan bij ons centraal

Klanten over Buteijnvof

Woensdag 09-12-15, Krabbendijke

Vorig jaar hebben wij besloten om een vrijstaande woning te bouwen in Krabbendijke.

Wij wisten al dat als wij een huis gingen bouwen dat we dit door Aannemersbedrijf L. Buteijn VOF zouden laten doen.
Nadat wij onze ideeën op een avond met Leen Buteijn besproken hadden kregen we al gauw een telefoontje om een vervolgafspraak te maken. Leen had wat schetsen gemaakt en wilde dit met ons doornemen. Het was precies wat wij in gedachten hadden.

Daarna ging alles vrij snel. De architect ging verder met de schetsen en berekeningen, Leen maakte een offerte voor ons en zo hadden wij al snel zicht op de kosten.

Alles was bespreekbaar. We wilden een aantal dingen uit de offerte halen om zelf te doen of om later te doen. Er werden een aantal zaken op onze wens aangepast. Leen is hier erg flexibel in, wat wij erg prettig vonden. Hij gaf ruim van te voren aan wat hij een paar weken later moest bestellen, zodat wij nog een keuze konden maken. Wanneer wij besloten iets te veranderen dan kregen wij netjes een e-mail ter bevestiging met de prijzen erbij genoteerd. Zo wisten wij direct wat wij extra moesten betalen.

De badkamer en toilet hadden wij in eerste instantie uit de offerte gelaten. Echter hebben wij in later stadium toch besloten dit maar direct mee te nemen. De badkamer en toilet zijn ook helemaal naar onze zin.
De mannen die voor het bedrijf werken zijn ook echte vakmannen. Dat zie je aan alles! Ze denken heel erg mee en komen ook met ideeën. Ze werken netjes en vlot.

Wij zijn erg blij dat Aannemersbedrijf L. Buteijn VOF ons huis gebouwd heeft. Wij hebben bij geen enkele andere aannemer een offerte aangevraagd omdat wij weten dat Leen Buteijn en de andere mannen erg vakkundig zijn en achter het product staan waar ze mee werken. Alles is van goede kwaliteit. Zij hebben echt een huis gebouwd naar onze wensen.

Mochten wij nog verbouwingen in huis hebben dan bellen wij ze direct weer op!

Dennis en Roza